Lirika

Autor:Hiqmet Mehmetaj ISBN: 978-99943-0-362-5 Kolana: , Nr. faqe: 152Viti i botimit: 2014 Çmimi: 500 Lekë

“Lirikat e Hiqmet Mehmetajt janё tё sinqerta dhe kanё thjeshtёsinё e kёngёs. Ato nuk janё rritur nё serrat e librave, por nё livadhet e natyrёs. Me kёtё dua tё them se autori e ka asimiluar pasurinё shpirtёrore tё popullit dhe si nektar e ka shpёrndarë nё vargjet e tij. Dhe ky nektar u ka dhёnё çiltёrsinё e natyrshme, jashtё skemave libreske.” – Dritëro Agolli