I kishte thonjtë të vizatuar

Autor:Giovani Miniello ISBN: 9789994300631 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 108Përktheu: Ilda ZaloshnjaViti i botimit: 2008 Çmimi: 500 Lekë

Giovanni Minello, gjinekolog, jeton dhe punon në Bari. Ai është këshilltar ndërkombëtar i Kombeve të Bashkuara, jep lëndën e seksologjisë pranë Universitetit të Barit dhe e ftojnë në universitete të ndryshme jashtë Italisë. Është shkrimtari i një sëre tekstesh shkencore (shumë prej tyre të përkthyera) dhe tre librave me aforizma. “E ku i dihet nëse gratë e ulin ndonjëherë vigjilencën apo nëse kur dashurohen nuk bëhen edhe më macka se më parë. Ndoshta e ulin vërtet vigjilencën dhe atëherë i gllabëron ndonjë tigër: ajo çka mbetet prej tyre paskëtaj nuk është asgjë veçse dhëmbë e thonj.” Një histori dashurie e dashurish e përshkuar nga ironia dhe poezia që të merr me vete, të rrëmben dhe të prek.