Gjaku i shenjtë, Graali i shenjtë

ISBN: 9789994300167 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 432Përktheu: Endiza Dizdari DemaViti i botimit: 2007 Çmimi: 1000 Lekë

Një murg francez zbulon një objekt në fshatin e tij malor në Pireneje e cila i mundëson të grumbullojë një pasuri prej miliona lekësh. Historia duket se nis me thesarin e groposur e cila më pas shndërrohet në një histori të paprecedentë investiguese – një Gral modern në kërkim, që të çon në pergamenatë të kriptuara, shoqëri sekrete, kalorës templarë të shekullit të 12-të e të 13-të dhe një dinasti mbretërish francez e të rrëzuar mbi 13,000 vjet më parë. Përfundimet e librit dhe materialet e reja në këtë botim të rishikuar të vënë në mendime dhe shumë prej tyre janë tronditëse, madje të rrezikshme. Pavarësisht nga pikëpamjet tuaja, ky është një libër që nuk do ta lëshoni dot nga dora. Ky është libri që çoi në gjyq të famshmin “Kodi i Da Vinçit”. Autorët e akuzuan D. Brown-in për plagjiaturë.