Gazetaria

Autor:Stephan Russ-Mohl ISBN: 9789928409416 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 372Përktheu: Ardian KlosiViti i botimit: 2010 Çmimi: 1200 Lekë

Libri Gazetaria është një vepër standard për studentët e gazetarisë dhe gazetarët e rinj. E përkthyer deri më sot në disa gjuhë, vjen tani edhe në gjuhën shqipe. Ky libër ndërthur së bashku njohuritë mbi praktikën dhe shkencën e gazetarisë. Kërkesat që ka profesioni, gazetaria vetë si dhe marrëdhëniet me publikun shihen e analizohen si komponente të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën.