Fëmija i fshehtë

Autor:Camilla Läckberg ISBN: 978-99943-0-537-7 Kolana: Nr. faqe: 528Përktheu: Margarita Skënderaj Çmimi: 1200 Lekë

Shkrimtarja e serisë së krimeve Erika Falk, tronditet kur zbulon një medalje naziste mes sendeve të nënës së saj të ndjerë. E frymëzuar për të rrëmuar thellë në sekretet e familjes, ajo viziton një mësues historie në pension për të marrë përgjigje. Dy ditë më pas, ai vdes. Detektivi Patrik Hedstrom është me leje atësie. Por hetimet e së shoqes duket se kanë vënë në lëvizje një zinxhir vrasjesh dhe ai e ka të vështirë t’i qëndrojë larg hetimit. Një sekret i tmerrshëm nga ditët më të errëta të luftës së Dytë Botërore po del në dritë — dhe historitë e të afërmve të tyre ndodhen në zemër të tij.