Era e sekreteve

Autor:Dasareta Mitro ISBN: 978-99943-0-630-5 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 96Viti i botimit: 2020 Çmimi: 700 Lekë
Si dallgë mendimet afrohen dhe largohen,
unë, breg pas bregu, tretem s’di se ku.
Ditët, që me ditët s’flasin, shtyhen e ngatërrohen,
netët dehen bashkë, flenë e zgjohen kuturu