Bisedë intime

Autor:Evan Hunter ISBN: 99927-50-29-4 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 288Përktheu: Evis CergaViti i botimit: 2002 Çmimi: 800 Lekë

Një psikolog vihet para dilemave të mëdha. Cila është Keti Dagin, gruaja që bën realitet fantazitë seksuale? Po David Çapmani, mjeku që e ngrys ditën me neurozat, fajet dhe gënjeshtrat e të tjerëve? Nën vapën zhuritëse të Nju-Jorkut, ata do të mësojnë gjithçka, por papritmas lektisja e tyre çmendurake do të kthehet në një histori vrastare. Pra, një zgjidhje e habitshme, që zbulon tiparet e një letërsie tipike amerikane.