Kur jam i lirë?

Nga David Grossman Jam i lirë kur nuk vuaj nga uria, nga i ftohti, nga mangësitë fizike dhe mendore. Jam i lirë kur nuk jam objekt diskriminimi dhe tallje. Jam i lirë kur më mundësohet  të rri me njerëzit e dashur pa asnjë kufizim. Jam i lirë kur nuk i druhem arbitraritetit të qenieve njerëzore. … Vazhdoni me leximin e Kur jam i lirë?