Tre për një: Bernhard Schlink dhe arti i rrëfimit të botës përmes dashurisë

https://tiranapost.al/shenime-ne-blog/tre-per-nje-bernhard-schlink-dhe-arti-i-rrefimit-te-botes-permes-i496030