Botime Dudaj

 

Timo Flloko përballë studentëve për ‘Artin e aktorit’, përvoja hollivudiane e mesazhet për të rinjtë: Kam mësuar dhe nga parealizimet, duhet të gjesh forcën të ringrihesh

https://shqiptarja.com/lajm/timo-flloko-perballe-studenteve-per-artin-e-aktorit-pervoja-hollivudiane-e-mesazhet-per-te-rinjte-kam-mesuar-dhe-nga-parealizimet-duhet-te-gjesh-forcen-te-ringrihesh

 

 

 

 

Na shkruani