Unë isha i biri i Sadamit

Autor:Karl Vendel ISBN: 99927-50-74-X Kolana: Nr. faqe: 320Përktheu: Sabina DhrimoViti i botimit: 2004 Çmimi: 800 Lekë

Nga frika e atentateve, Sadam Huseini ngriti një sistem të rafinuar dytëshorësh për veten dhe familjen. Njëri prej tyre ishte Latif Jahija. Për vite të tëra e detyruan të dublonte Odai Hyseinin, njeriun e dytë më të fuqishëm të Irakut.