Shkrime të zgjedhura

Autor:Arben Puto ISBN: 978-99943-0-474-5 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 536Viti i botimit: 2016 Çmimi: 700 Lekë

Arben Puto 1924-2016

Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.