Qyteti i Shtazëve

Autor:Isabel Allende ISBN: 99927-50-40-5 Kolana: Nr. faqe: 392Përktheu: Amik KasoruhoViti i botimit: 2018 Çmimi: 1100 Lekë

Aventura, magjia, kuraja dhe miqësia brenda mistereve dhe mrekullive të pyllit të Amazonisë. Lufta fitimtare e dy të rinjve kundër së keqes, padrejtësisë dhe dhimbjes.

Romani i parë i një trilogjie të menduar për brezin e ri, me një intrigë pasionante, e cila, si ngaherë, do të bëjë për vete të gjithë lexuesit e Isabel Allende-s.