Për shtegtarët e pak metrave katrorë

ISBN: 978-99943-0-092-1 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 124Viti i botimit: 2009 Çmimi: 500 Lekë

Romeo Çollaku është një zë i ri në letërsinë shqiptare. Proza e këtij autori spikat për magjinë e rrëfimit, tematikën e pasur, koloritin mbresëlënës, fjalorin e pasur dhe mjetet shprehëse interesante.