Për Kosovën e djeshme dhe të sotme

Autor:Luan Omari ISBN: 978-99943-0-468-4 Kolana: , Gjinia: , , Nr. faqe: 308Viti i botimit: 2016 Çmimi: 1000 Lekë

Ky libër, më i riu në kolanën e studimeve juridiko-kushtetuese të Prof. Luan Omarit simbolizon thellësinë e mendimit e të analizës të njërit prej personaliteteve të mëdha të jurisprudencës në hapësirat shqiptare. Studimi i Kushtetutës së Kosovës. Në planin historik e krahasues është kryer me një qasje origjinale që e bën librin e Prof. Omarit një referencë të jashtëzakonshme për çdo studim tjetër në këtë fushë. Libri është edhe një homazh për veprën atdhetare e luftën çlirimtare të shqiptarëve të Kosovës për liri e pavarësi.