Mur

Autor:Vladimir Myrtezai ISBN: 9 789994 306282 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 408Viti i botimit: 2021 Çmimi: 1000 Lekë

“Mur” është një koncept i lëvizshëm për një realitet të lëvizshëm ndjesor, ku shenjë pas shenje apo reagim pas reagimi njeriu vetëshenjohet si ndërgjegje, si identifikim, ndaj dhe vjen një çast që kuptimit i jep një trajtë pengese teksa zgjedh një formë të shkruari, një shije/stil të caktuar, gjë që përbën një pasuri që nuk rri dot pa e ndarë me të tjerët. Edhe nga pikëpamja jetësore, muri më ka ndjekur si një personazh që mund të lindë e të vdesë përballë një muri të vërtetë, duke nanuritur e lodruar me qëndresën dhe natyrën njerëzore.” – Autori