Misteri i Karaibeve

Autor:Agatha Christie ISBN: 978-99943-0-107-2 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 196Përktheu: Gentian XhaxhiuViti i botimit: 2009 Çmimi: 700 Lekë

“Dëshironi të shihni fotografinë e një vrasësi?” – një i panjohur pyet Xhejn Marpëllin gjatë pushimeve të saj ekzotike në Karaibe. Por, përpara se ajo të mund të përgjigjej, burri ndërron mendje dhe largohet, vetëm për t’u gjetur të nesërmen i vdekur. Ngjarja misterioze pasohet nga vrasje dhe kërcënime të tjera të pashpjegueshme. Por çfarë ndodhi me foton? Pse administratoren e kompleksit turistik e kanë pushtuar makthet? Pse më i përfoluri i klientëve, një milioner i njohur, nuk largohet asnjëherë nga dhoma e tij? Pse më i përfoluri i klientëve, një milioner i njohur, nuk largohet asnjëherë nga dhoma e tij? Pse Xhejn Marpelli mendon se e ka jetën në rrezik? Një dorë enigmatike po i vë në panik pushuesit në Karaibe… Njeriu misterioz është mes tyre…