Kurban

Autor:Edi Rama ISBN: 978-99943-0-233-8 Kolana: , Nr. faqe: 444Viti i botimit: 2011 Çmimi: 1000 Lekë

Ky libër që duket sikur është shkruar për të kaluarën e Edi Ramës si kryetar i Bashkisë së Tiranës, në të vërtetë i drejtohet së ardhmes. Tek riprodhon një Shqipëri që degradon çdo ditë e më shumë, ai e godet mu në zemër vuajtjen tonë dhe duket sikur thotë: unë s’do ta bëja kështu.