Kur ti ike

Autor:Maggie O’Farrell ISBN: 978-99943-0-067-9 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 408Përktheu: Nasi LeraViti i botimit: 2008 Çmimi: 800 Lekë

“Më bëri aq shumë për vete, saqë m’u desh të shtiresha sikur isha sëmurë, për t’ia kushtuar gjithë kohën time” – Esther Freud.

Alisa Raikes i hipën një treni në Kings Cross për të shkuar tek e motra në Skoci. Orë më vonë aksidentohet në një rrugë plot trafik të Londrës dhe e çojnë në spital në koma. Kë apo çfarë pa në Edinburg, që e bëri të kthehej aq rrufeshëm? Mos vallë aksidenti ishte një tentativë për vetëvrasje? Po familja e saj, që po e pret në këmbë të shtratit të zgjohet, çfarë duhet t’i fshehë saktësisht? Duke u endur nëpër shtresa të ndryshme të kujtesës, Alisa dëgjon bisedat dhe fillon të mbledhë kujtime të së kaluarës dhe të një dashurie të ndaluar rreptësisht kohët e fundit. E pamundur ta lëshosh nga dora këtë libër të shkruar aq bukur është kënaqësi të kesh mundësinë ta shijosh.