Haruni dhe një det historish

Autor:Salman Rushdie ISBN: 99943-33-35-6 Kolana: Nr. faqe: 216Përktheu: Sabina DhrimoViti i botimit: 2005 Çmimi: 800 Lekë

“Një përrallë komike e sajuar për mrekulli… Deti i Historive, prej nga autori nxori këtë libër prekës dhe argëtues, vijon të vërshojë përherë po aq i kthjellët dhe brilant.” – Alison Lurie, New York Times Book Review

“Shenja më e qartë dhe më bindëse e Salman Rushdie-ut si shkrimtar, prind dhe qytetar.” – Edward Said, Independent on Sunday