Feminizmi është për të gjithë

ISBN: 978-99943-0-034-1 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 160Përktheu: Blerta PicariViti i botimit: 2007 Çmimi: 500 Lekë

Kritikja e njohur kulturore, Bell Hooks, ofron një vizion mikpritës dhe me zemër të hapur mbi gjininë, seksualitetin dhe shoqërinë, në një volum frymëzues dhe të hapur për publikun. Nëpërmjet një stili angazhues dhe provokues, Bell Hooks na paraqet një teori popullore të feminizmit të bazuar në sensin praktik dhe mençurinë e përvojës.