E dashur, pritmë…

Autor:Niccolò Ammaniti ISBN: 9789994333194 Kolana: Nr. faqe: 494Përktheu: Yllka BeshirjaViti i botimit: 2006 Çmimi: 900 Lekë

“E dashur, pritmë…” është një epope e ëmbël dhe mizore e zbulimit të botës dhe e asaj plage të dhimbshme që mbart rinia. Ammaniti, një rrëfyes pa dorashka, manipulues fatesh, krijon dhe përputh rastësi duke lidhur detajet më të papritura dhe komike të realitetit.