Djalli vishet me Prada

Autor:Lauren Weisberger ISBN: 99943-33-65-8 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 382Përktheu: Enkelejda FerrollariViti i botimit: 2006 Çmimi: 900 Lekë

Miranda Prestli është një mit i padiskutueshëm në botën e mrekullueshme dhe vezulluese të modës. E hajthme dhe elegante si askush tjetër, drejton revistën më prestigjioze dhe më të shitur të planetit. Kur Andrea Sash (njëzet e tre vjeçe, e diplomuar dhe me një ëndërr për t’u bërë shkrimtare) pranon të punojë për të, ajo nuk dyshon që ka lidhur një pakt me djallin. Sepse Miranda, pas pamjes së përsosur, fsheh një natyrë dredhacake dhe shumë të hidhur, e aftë për ta shndërruar jetën e Andreas në një ferr të vërtetë.