Ditari i një djaloshi të klonuar

Autor:Enzo Fontana ISBN: 978-99927-50-55-3 Kolana: Gjinia: , , Nr. faqe: 224Përktheu: Agron KaikuViti i botimit: 2003 Çmimi: 600 Lekë

Beniamini, në moshën 16-vjeçare, zbulon rastësisht se është kloni i të vëllait që s’e ka njohur kurrë, të vdekur tragjikisht vite më parë. Ky zbulim tronditës e turbullon deri në rrënjë jetën e adoleshentit, i cili përpiqet të kuptojë, por që nuk arrin të orientohet në këtë pështjellim gjenetik dhe emocional.