Arratisje nga Lindja

Autor:Enis Sulstarova ISBN: 978999433362 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 304Viti i botimit: 2006 Çmimi: 700 Lekë

Libri i Enis Sulstarovës është një nga përpjekjet e para dhe më sistematike për të përdorur kuadrin teorik të veprës Orientalism (Orientalizmi) të E.W.Said, për të analizuar nacionalizmin shqiptar, ashtu siç shfaqet në letërsi, historiografi dhe ligjërimin politik bashkëkohor.