Ah, bir, o bir!

Autor:Howard Spring ISBN: 99927-50-95-2 Kolana: Nr. faqe: 496Përktheu: Amik KasoruhoViti i botimit: 2005 Çmimi: 800 Lekë

Dhe mbreti, i mpirë dhe i dërrmuar, u ngjit në dhomën lart dhe qau; dhe duke qarë, tha kështu: “O biri im, Absalom!… O biri im, o biri im, Absalom! Të më kishte marrë mua Zoti në vendin tënd, o Absalom, o bir, biri im!”

Është një libër i mrekullueshëm … që përmbledh historinë e dy familjeve në 50 vjet dhe e arrin kulmin me një tension gjithnjë në rritje. – Dennis Wheatley

Një roman i traditës klasike… Zoti Spring nuk ka shkruar kurrë gjë më të mirë. Është shkruar me një nxehtësi shkretëtire, me një stil më të gjallë se kurrë më parë, ku njëra skenë pason tjetrën me një forcë të jashtëzakonshme. Një libër i njëmendtë, i këndshëm dhe i mirë. – A. J. Cronin