Jose Saramago: Sikur të shkruhej një Ungjill i pestë, sipas Jezu Krishtit

Nga Erjon Uka Si do të ishte nëse përveç katër ungjijve, atij të Mateut, Markut, Lukës e Gjonit, të kishim edhe një të pestë, të shkruar nga vetë ai, djali i Jozefit dhe i Marisë, ose i Zotit, pra nga Jezu Krishti? Një ide e çuditshme, por nuk ka qenë e tillë për Jose Saramagon, nobelist … Vazhdoni me leximin e Jose Saramago: Sikur të shkruhej një Ungjill i pestë, sipas Jezu Krishtit