Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit

Xhim Kopsa dhe Trembëdhjetë të tërbuarit

Autor: Michael Ende

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2006

Përktheu: Sokol Miçi

Nr. faqe: 264

ISBN: 99943-33-01-1

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

Ky është libri i dytë i aventurave të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit, për të cilët asnjë mal nuk është shumë i lartë, asnjë mur i pakalueshëm, asnjë rrugë tepër e gjatë, kur bëhet fjalë për të arritur qëllimet që i kanë vënë vetes.