Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti

Xhim Kopsa dhe Lukas-makinisti

Autor: Michael Ende

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2005

Përktheu: Sokol Miçi

Nr. faqe: 232

ISBN: 99927-50-89-7

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

Në këtë libër do të gjeni aventurat e këndshme të Xhim Kopsës dhe Lukas-makinistit me gjigantët e rremë, gjysmëkuçedrat dhe shumë qenie të tjera të jashtëzakonshme.