Vendim në Delfi

Vendim në Delfi

Autor: Helen MacInnes

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2010

Përktheu: Donika Xhumari

Nr. faqe: 496

ISBN: 978-99943-0-149-2978-99943-0-149-2

Çmimi: 900Lekë

Bli Online

“Kapërcen formën e zakonshme të romanit policor … ndoshta do të duhet t’u ktheheni mjeshtërve të vjetër të ankthit për të krahasuar tensionin që vjen e rritet pa epur në këtë roman.”

– New York Times

“Një histori e jashtëzakonshme ankthi.”

– N.Y. Herald Tribune

“Një gjueti madhështore që fillon në guvat e qytetit të Nju Jorkut dhe përfundon bujshëm në mes të shkëlqimit të Delfit, Greqi … një histori prej mjeshtri.”

– Des Moines Register

“Nuk ka dyshim se Helen MacInnes, me romanin e saj melodramatik, mund të qëndrojë përkrah shkrimtarëve Eric Ambler dhe Graham Greene.”

– Newsweek

“Nga faqja e parë deri në faqen e fundit, ja një histori ankthi dhe rreziku që vështirë ta lësh mënjanë …”

– Denver Post