(3) Udhëtimi i anijes me vela

(3) Udhëtimi i anijes me vela

Autor: C. S. Lewis

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2009

Përktheu: Leonard Doka

Nr. faqe: 216

ISBN: 978-99943-0-121-9

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

“Udhëtimi i anijes me vela” është historia e zgjimit të një dragoi, e yjeve që shkelin mbi tokë, e vendit ku mund të ndodhë gjithçka. Është udhëtmi i një mbreti dhe shokëve të tij, që shkojnë përtej gjithë vendeve të njohura të kësaj bote.