Tangoja e harrimit

Tangoja e harrimit

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2007

Përktheu: Aida Baro

Nr. faqe: 460

ISBN: 978-99943-0-030-3

Çmimi: 850Lekë

Bli Online

Në dukje Xhovana dhe Matilda nuk kanë asgjë të përbashkët, përveçse banojnë të dyja në lagjen Breranë Milano dhe herë pas here shkëmbehen rrugës me njëra-tjetrën. Njëra është një antikuare tërheqëse, e martuar dhe me një vajzë adoleshente; tjetra një grua e moshuar, e varfër që jeton e vetme në një nënçati prej së cilës kërkon me këmbëngulje të mos largohet për asnjë arsye. Një sërë ngjarjesh dramatike do t’i afrojnë të dyja gratë, të cilat do të mësojnë të njohin njëra-tjetrën dhe të krijojnë një miqësi të thellë e të fortë.