Si yjet që bien

Si yjet që bien

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2010

Përktheu: Guri Shyti

Nr. faqe: 532

ISBN: 978-99943-0-190-4

Çmimi: 900Lekë

Bli Online

Historia plot aventura e mundime e një familjeje shumë të pasur nga Milanoja; ngjarjet, që zhvillohen përgjatë një shekulli, madje edhe në një hapësirë ndërkombëtare, sillen rreth një personazhi të paharruar femëror. Hija e një incesti, krijimi i një perandorie të madhe industriale, ngjyrimet e përgjakura të luftës, bota vezulluese e modës, plogështia e sensualitetit dhe të fshehtat e patreguara të njerëzve të pushtetshëm – këto janë pjesët përbërëse të këtij romani të dhunshëm e romantik, që e josh lexuesin dhe e përfshin në thellësitë e veta.