Shkrime të zgjedhura

Shkrime të zgjedhura

Autor: Arben Puto

Viti i botimit: 2016

Nr. faqe: 536

ISBN: 978-99943-0-474-5

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

Arben Puto 1924-2016

Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.