Shkëlqimi i jetës

Shkëlqimi i jetës

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2006

Përktheu: Elona Mistrovica

Nr. faqe: 368

ISBN: 99943-33-70-4

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

Romani “Shkëlqimi i jetës” është vazhdimi i historisë aq të njohur për lexuesin shqiptar të romanit “Përgjithmonë Xhulia”.

Xhulia de Blasko është një shkrimtare e suksesshme, e cila ka fituar betejën kundër sëmundjes dhe ka fituar dashurinë e Hermes Korsinit, por jeta e saj nuk është e lehtë. I biri, Xhorxhoja, i shkakton shqetësime dhe probleme që ndikojnë negativisht në marrëdhëniet e saj me Hermesin; një situatë kjo prej së cilës përfiton financieri joshës dhe i paskrupullt Franko Vasali. Fillon kështu një dimër i gjatë për Xhulian, e cila duhet të vendosë rregull në jetën e saj, por në fund të tunelit luhatet një dritë që shkëlqen.