Shënimet e një gruaje

Shënimet e një gruaje

Autor: Teodor Keko

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2014

Nr. faqe: 208

ISBN: 978-99943-0-374-8

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

Unë shkruaj tani vazhdimisht. Prish ato radhë ku gënjej dhe që dëshmojnë se i kam ende ca doza mashtrimi në gjak. Zgjeroj ato faqe ku nuk jam treguar maksimalisht e sinqertë. Shkruaj dhe prish… Dhe, teksa shkruaj, më mbushet mendja se kësaj pune unë vërtet i kam hyrë për të shpëtuar shpirtin tim, por ama edhe për t’iu vënë gishtin ca të tjerë njerëzve me pamje e jetë të rregullt, me rregullsi tejet të rregullt, që kanë, megjithatë, plot ditë kriminelësh në jetën e tyre.
Ja, Ana! Tani, m’u përgjigjni, ju lutem: pse e vramë?