Rruga e trëndafilave

Rruga e trëndafilave

Autor: Brunilda Zllami

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2006

Nr. faqe: 456

ISBN: 99943-33-95-X

Çmimi: 850Lekë

Bli Online

Rrëfim i shtruar, tema prekëse dhe, sigurisht librin nuk mund ta lëshoni nga dora.