Receta për njerëzit që dua

Receta për njerëzit që dua

Autor: Arbana Osmani

Gjinia: Receta gatimi

Viti i botimit: 2013

Nr. faqe: 252

ISBN: 978-99943-0-336-6

Çmimi: 1000Lekë

Bli Online

Arbana Osmani është një gazetare dhe prezantuese e njohur televizive. Karriera e saj ka filluar në Top Albania Radio si spikere që në vitin 1999.

Prej vitesh ajo modern në Top Channel dhe në Top Albania Radio një sërë programesh me shikueshmëri të lartë si: “Big Brother”, “1001 Pse”, “E diell” etj.

Ky është libri i saj i parë me receta gatimi të trashëguara nga familja dhe të frymëzuara nga udhëtimet nëpër botë.