Qyteti i Shtazëve

Qyteti i Shtazëve

Autor: Isabel Allende

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2018

Përktheu: Amik Kasoruho

Nr. faqe: 392

ISBN: ISBN 99927-50-40-5

Çmimi: 1100Lekë


Aventura, magjia, kuraja dhe miqësia brenda mistereve dhe mrekullive të pyllit të Amazonisë. Lufta fitimtare e dy të rinjve kundër së keqes, padrejtësisë dhe dhimbjes.

Romani i parë i një trilogjie të menduar për brezin e ri, me një intrigë pasionante, e cila, si ngaherë, do të bëjë për vete të gjithë lexuesit e Isabel Allende-s.