Puthja e fundit

Puthja e fundit

Autor: Irma Kurti

Gjinia: Poezi

Viti i botimit: 2007

Nr. faqe: 84

ISBN: 99943-33-29-1

Çmimi: 250Lekë

Bli Online

Ky vëllimi i ri poetik i Irma Kurtit sjell për lexuesin lirika që përshkohen nga ndjenja e dashurisë dhe e dhimbjes së pafund për humbjen e njeriut të dashur. Vargjet sjellin gjithashtu çaste të paharrueshme, copëza kujtimesh, ëndrra të këputura e zhgënjime në kërkim të dikujt që ndoshta nuk ekziston. Ky libër vjen pas disa botimeve të tjera me poezi, që janë mirëpritur nga lexuesi.