Princesha prej akulli

Princesha prej akulli

Autor: Camilla Läckberg

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2012

Përktheu: Alina Karaulli

Nr. faqe: 400

ISBN: 978-99943-0-273-4

Çmimi: 1000Lekë

Bli Online

“Të pushon zemra… një shkollë e romanit policor skandinav.”
Val McDermid

“Drithërues, i gënjeshtërt dhe i kthjellët, ashtu si mjedisi i akullt që përshkruan.”
Literary Review

E kthyer në qytetin e lindjes, pas vdekjes së prindërve, shkrimtarja Erika Falk gjen një komunitet në zgrip të tragjedisë. Vdekja e shoqes së saj të fëmijërisë, Aleksës, është vetëm fillimi. Me damarët të prerë dhe trupin të ngrirë në një vaskë akull të ftohtë, duket sikur ajo ka vrarë veten.
Ndërkohë, detektivi vendor Patrik Hedstrom ka dyshimet e veta për çështjen. Vetëm pasi fillojnë të punojnë së bashku, nis të dalë e vërteta mbi një qytet të vogël me një të kaluar thellësisht të turbullt…

“Mjeshtre në përzierjen e skenave të intimitetit familjar me tmerrin që të ngrin gjakun.”
Guardian