Perëndia dorace

Perëndia dorace

Autor: José Saramago

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2004

Përktheu: Nasi Lera

Nr. faqe: 456

ISBN: 99927-50-79-0

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

“Perëndia dorace” është pa dyshim kryevepra e José Saramagos, vepra më e përkthyer e tij, romani që ka fituar më tepër çmime, mes të cilëve edhe “Çmimin e Madh të Romanit dhe Novelës” së Pen Klubit, 1983.