Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria

Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria

Autor: Oliver Jens Schmitt

Viti i botimit: 2016

Përktheu: Anila Shuka

Nr. faqe: 380

ISBN: 978-9928-176-18-9

Çmimi: 1000Lekë

Bli Online

 

Jam i bindur se në një vështrim retrospektiv pas disa dekadave,

Ardian Klosi do të renditet krah emrash si Frashëri ose Faik Konica,

si një prej zërave të paktë autentikë të Shqipërisë dhe njerëzve të saj

në kapërcyell të shekullit XX..

Ardian, miqtë e tu nuk të harrojnë.

Dhe le të jetë ky libër një shembull në këtë drejtim.

– Oliver Jens Schmitt