Një vjeshtë pa kthim

Një vjeshtë pa kthim

Autor: Irma Kurti

Gjinia: Tregime

Viti i botimit: 2013

Nr. faqe: 192

ISBN: 978-99943-0-318-2

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

Irma Kurti ka marrë pjesë në dhjetëra festivale kombëtare e koncerte pranvere e shumë prej këngëve me tekstet e saj janë nderuar me çmime. Vargjet dhe librat e saj kanë fituar shumë çmime nëpër konkurse letrare ndërkombëtare në Itali e Zvicër.

Përmbledhja me tregime “Një vjeshtë pa kthim”, botuar fillimisht në gjuhën italiane me titullin “Un autunno senza ritorno” është vlerësuar me çmim të dytë në Konkursin XXVI Ndërkombëtar “Giovani Gronchi” në Pontedera, Pisa, si dhe me çmimin e tretë në Konkursin XIV Ndërkombëtar “Europa” 2013, në Lugano, Zvicër. Ka qenë në listën e librave më të shitur të vitit 2012, publikuar nga shtëpia botuese “Kimerik”.

Jeton në Bergamo, Itali.