Mjellma e zezë

Mjellma e zezë

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2007

Përktheu: Guri Shyti

Nr. faqe: 424

ISBN: 99943-33-93-6

Çmimi: 850Lekë

Bli Online

Familja Montalto është një sagë për tre breza botuesish përgjatë pesëdhjetë vjetëve të fundit. Midis pasioneve, intrigave, tradhtive e zhgënjimeve, që shpesh e vënë në rrezik fatin e ndërmarrjes, dalin në pah figurat e Emilianos, i mbiquajtur Mjellma e Zezë, i biri i kryetarit të trungut të familjes, dhe Arletës, gazetares së bukur e të re, të dashuruar me të. Bashkë me forcën e ndjenjës që i bashkon, do të arrijnë t’ia kthejnë dinjitetin dhe prestigjin emrit të Montaltove. Një roman plot patos, i shkruar me mjeshtëri.