Më në fund një shi diamantësh

Më në fund një shi diamantësh

Autor: Sveva Casati Modignani

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2006

Përktheu: Aida Baro

Nr. faqe: 384

ISBN: 99943-33-66-6

Çmimi: 800Lekë

Bli Online

Pronari i një shtëpie botuese vdes, duke iu lënë të bijve dhe nipërve një pasuri të pafund dhe një mister të madh: mijëra miliarda, që përbënin një pjesë domethënëse të trashëgimisë, janë zhdukur si kripa në ujë. Leximi i testamentit i hap rrugën një gjuetie në kërkim të thesarit …