(1) Luani, Magjistarja dhe Dollapi i rrobave

(1) Luani, Magjistarja dhe Dollapi i rrobave

Autor: C. S. Lewis

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2007

Përktheu: Leonard Doka

Nr. faqe: 168

ISBN: 99943-33-84-4

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

“Luani, magjistarja dhe dollapi i rrobave” nis me 4 aventurierë, të cilët, përmes një dere dollapi, hyjnë në botën e Narnias – një tokë e skllavëruar nga Shtriga e Bardhë.