Lirika

Lirika

Autor: Hiqmet Mehmetaj

Gjinia: Poezi

Viti i botimit: 2014

Nr. faqe: 152

ISBN: 978-99943-0-362-5

Çmimi: 500Lekë

Bli Online

“Lirikat e Hiqmet Mehmetajt janё tё sinqerta dhe kanё thjeshtёsinё e kёngёs. Ato nuk janё rritur nё serrat e librave, por nё livadhet e natyrёs. Me kёtё dua tё them se autori e ka asimiluar pasurinё shpirtёrore tё popullit dhe si nektar e ka shpёrndarë nё vargjet e tij. Dhe ky nektar u ka dhёnё çiltёrsinё e natyrshme, jashtё skemave libreske.”

Dritëro Agolli