KUR HESHTIN KAMBANAT

KUR HESHTIN KAMBANAT

Autor: Henrik S. G.

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2019

Nr. faqe: 264

ISBN: 978-99943-0-596-4

Çmimi: 1000Lekë


Libra të tjerë të Henrik S.G:

Simfonia e fundit në ishullin Simon (2004)

Gjuetia e pëllumbave (2007)

Metamorfoza e një brezi të humbur (2007), fitues i Konkursit Kombëtar për vitin 2008

Charlotte (2010)

Sonatë për gruan e një tjetri (2017), fitues i Çmimit Kombëtar të Letërsisë për vitin 2017

Dhe u munduat aq shumë për ta hapur gropën, të më varrosnit thellë, sa më thellë, dhe… kur më në fund ia dolët mbanë, more qafirë, harruat që unë isha një farëz që mbin.