Kryezoti i unazave – Rikthimi i Mbretit

Kryezoti i unazave – Rikthimi i Mbretit

Autor: John R. R. Tolkien

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2006

Përktheu: Artan Miraka

Nr. faqe: 400

ISBN: 99943-33-58-5

Çmimi: 1000Lekë

Bli Online

Teksa hija e ligë e Mbretit të Zi po përhapet gjithnjë e më shumë, mblidhen ushtritë e tij. Burrat, xhuxhët, elfët dhe mjekërpemët bashkohen për të luftuar kundër Mbretit të Zi. Ndërkaq Frodoja dhe Semi vijojnë luftën e tyre nëpër Mordor në përpjekjen heroike për të shkatërruar Unazën e Vetme.